Camuzkışlası Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilere ve velilere eğitimin günümüzdeki öneminin vazgeçilmez olduğunu kabul ettirip, öğrencilerin başarı düzeyini arttırmak istiyoruz. İlgi ve istidatları doğrultusunda dürüstlükten ayrılmayan, doğru söyleyen, insanlarla iyi ilişkiler kuran, araştıran, soran, merak eden, pozitif düşünen; değişim ve gelişime açık öğrenciler yetiştirmek istiyoruz.

Misyon: İnsanların haklarına saygılı, demokratik düşüncelere sahip, kalıcı insan sevgisi ile dolu olumlu davranış değişiklikleri gösteren, bilginin yanında temizlik, görgü, ahlak, dürüstlük, el becerileri, sosyal ve kültürel değerleri öğrencilere kazandırarak; çevrenin değişimine katkıda bulunmak ve orta öğretime başarılı öğrencileri göndermek.

Başarılar: 0

Saatler: Ders başlama saati: 08.30 Ders bitiş saati: 14.50
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://camuzklasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Camuzkışlası Köyü Kırıkhan/Hatay

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Kırıkhan/HATAY

Adres - Camuzkışlası Köyü Kırıkhan/Hatay

Ulaşım Ulaşım okul servisi ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 25 km uzaklıkta